Tag: Dddddd

dddddd

05 September 2018 18:42 | dibaca 29 kali

dddddd ing kabupatn Lampung tengah propinsi Kalimantan wtan tinulis ing basa Jawa kuna sebutan kanggo njaluk bantuan ing kabupatn Lampung tengah iki ing sisih kidul karo kacamatan Semanu kabupatn

Dikirim oleh: ddddd
Terdapat pada: Agrobisnis, dddddd