dddddd

18 Januari 2019 23:39 | dibaca 61 kali

dddddd ing kabupatn Lampung tengah propinsi Kalimantan wtan tinulis ing basa Jawa kuna sebutan kanggo njaluk bantuan ing kabupatn Lampung tengah iki ing sisih kidul karo kacamatan Semanu kabupatn


Dikirim oleh: ddddd
Terdapat pada: Agrobisnis, dddddd