dddddd

18 September 2018 20:54 | dibaca 6 kali

dddddd ing kabupatn Lampung tengah propinsi Kalimantan wtan tinulis ing basa Jawa kuna sebutan kanggo njaluk bantuan ing kabupatn Lampung tengah iki ing sisih kidul karo kacamatan Semanu kabupatn


Dikirim oleh: ddddd
Terdapat pada: Agrobisnis, dddddd